Чт. Кві 25th, 2024

Спецкор

Головні новини України

ДРУЖИНА НАРДЕПА-«КВАРТАЛІВЦЯ» «ЮЗІКА» КУПИЛА НОВУ TOYOTA LAND CRUISER

Дружина народного депутата Юрія Корявченкова, який до обрання в парламент був учасником студії «Квартал 95», торік купила Toyota Land Cruiser 2020 року випуску. Про це йдеться у матеріалі «Слідства.Інфо».

Коштовну покупку дружина народного депутата зробила наприкінці літа минулого року.  Вартість такого автомобіля  – 80-250 тисяч доларів залежно від комплектації. Це вже друга Toyota Land Cruiser, якою володіє Тетяна Корявченкова. Іншу вона придбала в 2013-му році.

В останній декларації нардепа вказано, що його дружина має готівкові заощадження – 40 тисяч доларів та 100 тисяч гривень. Ще 100 тисяч доларів готівкою зберігає її чоловік. Водночас родина, як вказав сам Корявченков, має кредит на понад 180 тисяч доларів, з якого виплачено приблизно чверть.

Toyota Land Cruiser 200 2020 року випуску. Таку ж придбала дружина «Юзіка»

Наприкінці 2019 року Юрій Корявченков потрапив в скандал, коли один з телеграм-каналів опублікував неофіційну розмову за участі «Юзіка» та інших народних депутатів з керівництвом поліції в Кривому Розі. В цій розмові нардепи досить неоднозначно висловлювалися щодо контролю за розслідуваннями злочинів та підзвітності правоохоронців депутатам.

Зауважимо, що «Слідство.Інфо» проаналізувало статки родичів депутатів від «Слуги народу» з найбільш впливових комітетів Верховної Ради. Ми виявили, що життя деяких їхніх родичів суттєво покращилося. Депутатів, які мали високі доходи ще до обрання та можуть пояснити коштовні покупки своїх близьких, ми не включали у наш матеріал. Лише тих, до новопридбаного майна яких є питання.

Як раніше ми розповідали, народний депутат від «Слуги народу» Денис Герман не вказав у декларації, що володіє британською компанією, де він був бенефіціарним власником і яка у своїх фінансових звітах показувала значні обороти.

About Author