Ср. Кві 24th, 2024

Спецкор

Головні новини України

Кандидат від Пальчевського до Київради за місяць встиг змінити три партії

Андрій Андрєєв, який балотується до Київради за списками “Перемоги Пальчевського”, буквально за місяць встиг змінити три партії – будучи дійсним депутатом від “Солідарності”, він у вересні заявив про новий похід на місцеві вибори від партії “Сила і честь” Ігоря Смешка, але потім опинився у списку “Перемоги Пальчевського”.

При цьому, на початку вересня, відповідаючи на питання журналістів Bihus.Info, він не просто заперечував будь-яку причетність до політсили Андрія Пальчевського, але й зазначив, що не знає, хто у його команді працює. Більше того, Андрєєв заявив, що ще думає чи йти на вибори взагалі. При цьому напередодні старту передвиборчої кампанії цього року депутат почав вести активну громадську діяльність: відкривати сквери, інспектувати будівництва, зустрічатися з мешканцями.

У середині вересня на  його сторінці у Facebook з’явився допис, що Андрєєв приєднався до партії “Сила і честь” Ігоря Смешка. 

Але за кілька днів цей допис зник.

Натомість, у Києві почала з’являтися реклама Андрєєва як кандидата від партії Андрія Пальчевського, а його прізвище – у списку “Перемоги Пальчевського”. Сам Андрєєв заявив, що його покликав особисто лідер політсили. Так 30 вересня в інтерв’ю каналу Politeka Online на питання ведучого: “Чи у список його запросив сам Андрій Пальчевський?”. Андрєєв відповів: “Звісно!”.

About Author