Вт. Кві 16th, 2024

Спецкор

Головні новини України

Коломойський про “переговори на матчі”: Я Чернишова з Бахматюком переплутав, а Арахамію тролив

Бізнесмен Ігор Коломойський запевняє, що на матчі “Динамо” – “Бенфіка” ні з ким не проводив жодних серйозних переговорів.

Джерело: Коломойський у коментарі кореспонденту УП

Пряма мова: “Ви мене запитуєте про Чернишова, так я не знав, хто це такий. Я подумав, що це Бахматюк (ексвласник VAB Банку, підозрюваний у розкраданні 1,2 млрд грн кредиту НБУ -ред) повернувся, тому з ним привітався. Я ще запитую Сашу Волкова – це що, Бахматюк повернувся? А він мені каже: “ти що, це ж Чернишов”.

Деталі: На уточнююче запитання, чому вони розмовляли із міністром близько 30 хв, як про це пишуть ЗМІ, Коломойський відповів: “Так я його ж не знаю, ми не говорили, а просто привіталися. Я прийняв його за Бахматюка. Я з Чернишовим-Бахматюком привітався і поруч взагалі не перебував. Весь час спілкувався з Волковим”.

Так само Коломойський розповів про свою розмову з Арахамією, підтверджуючи версію голови фракції “Слуга народу”.

Пряма мова: “Він вже журналістам сказав про жарти, то я доповню. Він не сидів у віп-ложі, а був поруч. Він  прийшов на стадіон зі своєю сім‘єю, а дітям накупив дудки. Ці його діти в ті дудки голосно свистіли. Я йому почав спеціально голосно гукати: “Давиде, це твої діти?”. Він мені кричить: “так”. Я його запитую: “ти нащо їм дудки купив?” Він мені у відповідь гукає: “бо вони просили.” Я йому крикнув: “так візьми своїх дітей у парламент, нехай Разумкову дудять.

Я ще йому додав: готуйся декларацію подавати”.

About Author