Чт. Бер 28th, 2024

Спецкор

Головні новини України

У Києві національний спротив провів акцію проти зрадників в Міністерстві інфраструктури

Акція стосувалась таких сумно відомих людей як Володимир Работньов та Віктор Сударєв. Поки українці боронять східні кордони від Росії, ці двоє зробили усе необхідне і можливе, щоб російськи буксири увійшли до українських портів, позбавляючи роботи українців. Замість перебування на тюремних нарах, вони зайняли вакантні місця в Міністерстві інфраструктури України.

Віктор Сударєв – добре відомий своїми тендерними мутками. Будучи керівником Казенного підприємства «Морська пошуково-рятувальна служба» Сударев протягом 2018 – 2019 років за рахунок тендерних махінацій незаконно збагатився на сотні тисяч гривень. Причому, працівники казенного підприємства не тільки завищували ціни, а й закуповували роботи і послуги в підконтрольних підприємствах, з підробкою документів. Крім цього НАБУ зараз розслідує закупівлю чотирьох пікапів і мікроавтобусів Volkswagen на суму в розмірі 16,3 млн. Грн. За інформацією детективів НАБУ ринкова вартість вказаних автомобілів вдвічі менше контрактної.

Щодо пана Работньова – очолював інформаційно-аналітичний центр безпеки судноплавства Інституту післядипломної освіти керівних працівників і фахівців водного транспорту, а потім і Державний департамент морського і річкового транспорту, звідки його зі скандалом звільнили за недостовірну інформацію про параметри Дунайського каналу, що призвело до скандалу з румунами.

Його діяльність на також стала предметом розслідування правоохоронних органів. СБУ встановила, що він займався банальним розголошенням державної таємниці, чим завдав шкоди країні. Трохи пізніше Работнєв навіть записав себе в жертви політичних репресій, як помічник Юлії Тимошенко. Вийшовши з опали В.Работнєв лобіював участь в роботі українських морських портів ряду компаній, в яких засновниками є він сам і близькі йому люди.

Представники Національного спротиву закликали Міністерство інфраструктури «не бавитися з вогнем, не залишати на службових посадах зрадників, та не співпрацювати з ворогом».

About Author