Сб. Кві 27th, 2024

Спецкор

Головні новини України

Адвокати Порошенка збрехали, що Bihus.Info не звертались за коментарем

Під час прес-конференції адвокати Порошенка заявили, що журналісти Bihus.Info не звертались за коментарем до п’ятого президента і партії “Європейська Солідарність”. Ця інформація не відповідає дійсності, адже в журналістів є не лише скріншоти відправленого запиту на розгорнуте інтерв’ю, а й коментар самого Порошенка в сюжеті.

Один з адвокатів Порошенка Ілля Новіков заявив: “На жаль, редакція Наші гроші не зверталась до того, як випустити ці матеріали, ані до Петра Порошенка, ані до його представників, ані до офісу партії Європейська Солідарність”.

Про це пан Новіков сказав на прес-конференції в Інтерфаксі 26 травня.
Насправді в сюжеті від 24 травня є коментар з позицією Порошенка, який він надав журналістам Bihus.Info в Верховній Раді 20 травня. Порошенко обіцяв дати відповіді на 2 питання, однак відповів лише на одне. 

Водночас, під час спілкування з журналістами Bihus.Info в кулуарах п’ятий президент погодився на розгорнуте інтерв’ю. У той же день журналісти надіслали запит до прес-служби Європейської Солідарності і обговорили його з представником прес-служби партії. 

Прес-служба Європейської Солідарності знала про пропозицію Bihus.Info організувати розгорнуте інтерв’ю з Петром Порошенком, мала перелік питань, пообіцяла зв’язатися з редакцією, коли буде рішення, однак станом на 26 травня 2021 року про готовність Петра Порошенка дати інтерв’ю з цих питань редакції не повідомляла.

About Author