Чт. Тра 2nd, 2024

Спецкор

Головні новини України

«Великі реформи» Саакашвілі – влаштувати сафарі на суддю, який призупинив указ про скасування підтвердження кваліфікації моряків

Якщо ви давно не чули про пана Саакашвілі та прориви в реформах його Офісу простих рішень, то ця стаття для вас. Нині звільнений Міністр Криклій певний час назад видав наказ про скасування підтвердження кваліфікації моряків. Таке рішення було оскаржене в суді, та суддя Гарник, виніс рішення про забезпечення позову шляхом призупинення такого указу.

До слова, це звичайна практика, і рішення органів влади оскаржуються на регулярній основі, далі йде юридична змагальність сторін процесу – оскарження в апеляції, касації. Але представник та ідеолог «Офісу простих рішень» винайшов просте рішення – запропонував знайти суддю та прийти до нього до додому, до його родини та якісь дії вжити.

Шкода, що пан Саакашвілі не вдається до аргументованої дискусії, а закликає ледь не до насилля. Ображаючи суддю, називаючи його «ворогом народу». Такі заяви з вуст окремих політиків є доволі небезпечним прецедентом. Лідери громадської думки – політики пропонують та закликають людей до вчинення незаконних дій, невже це саме ті «реформи», які обіцяв нам пан Саакашвілі після втечі з реформованої Грузії?

About Author