Нд. Тра 5th, 2024

Спецкор

Головні новини України

Заступник Міністра інфраструктури Васьков покриває корупційні схеми в портах

Схоже, розкриваються нові корупційні схеми голови морської адміністрації.

Кіндратів відправивши капітана Данченка С.В та його заступника Цюпко К.Ю з Одеського порту до далеких куточків нашої країни, а також безграмотну та некомпетентну довірену особу капітана Маріупольського порту Дружініна А.А. до Одеси взався налагоджувати корупційні схеми щодо здійснення поборів із суден. Оплату вимагає у розмірі 1000 у.о., (розповідаючи про маленьку зарплату в 7000 грн та нестачу фінансування з Києва). Хто відмовляється, створюються штучні проблеми та затримки виходу судна з порту. На дзвінки до морської адміністрації ніхто не відповідає, в одеській капітанії кажуть: нікого немає.

Капітан поїхав до Маріуполя і в понеділок без нього перевірки не проводити!

Це як? Капітани суден відмовляються підписувати вигадані акти перевірок, але таких капітанів портів, як А. Дружинін, це не зупиняє, бо він діє під прикриттям самого голови Морської адміністрації В. Кіндратіва!

Також відомо, що В.Кіндратів, вступивши у змову з колишніми працівниками екологічної інспекції Ліхачовим Н.С, Михальцовим А.В, Олійник Д., Топчій Д. (відомими корупціонерами у всіх портах і не тільки) які були відновлені для організації злочинних схем.

Також були залучені до поборів Дружинін О., Шепетовський О.С, Широков О.Ю.

У Кіндратіва, вступивши в змову зі схематозниками, вирішили усунути всіх співробітників від виконання покладених на них обов’язків, довіривши цю процедуру Шепетовському А.С., після чого поклали ці функції на потрібних (готових здійснювати їх схеми) людей, таких як Олійник Д, Чернега З.

Вони під час перевірки суден ставлять код 30, який затримує судно у Порту до виклику представників прапора чи регістру затриманого судна, не обгрунтовуючи тяжкість самого зауваження, якщо судновласники відмовляються платити їм хабарі! Судновласники скаржаться, пишуть, але їх ніхто не чує, як, наприклад, Glory Harvest, поки не заплатять.

Також “робота” та затримання суден, скарги від судновласників у період 01.01.2020 по 22.04.2021 група Ліхачова, Михальцова, Олійника та “компанії”, потрапило до ДБР і якимось дивним чином випарувалася, і ось вони знову у справі. А опікується цим заступник міністра Васьков.

About Author