Чт. Тра 9th, 2024

Спецкор

Головні новини України

Нове корупційне призначення в Морській адміністрації?

Днями стало відомо, що конкурс на Директора одного з Департаментів в Держслужбі морського та річкового транспорту виграв Юрченко Андрій Геннадійович. Особа для політикуму не нова. Особу з такими ж ПІБ вже була призначена Прем’єром Тимошенко  першим заступником Голови Державного комітету рибного господарства України.

Хто ж такий Юрченко? Подивимось його декларацію. Пан Юрченко декларує квартиру в києві на 130 квадратних метрів та два паркомісця. Зараз така квартира коштує від 4,5 млн. гривень. Два паркомісця за найнижчою вартістю в Києві будуть коштувати зараз від 400 тис. грн.

Крім цього ця особа декларує декілька годинників з золота. Наприклад: 1) Ulysse Nardin Maxi Marine Diver, які коштують близько 300 тис. грн.; 2) corum golden bridge, які можуть коштувати понад 600 тис. грн.; 3) JORG Hysek, які коштують близько 200 тис. грн. та інші. Також, ним задекларована криптовалюта – 5,3 біткоїна та 9,5 ефіріуму.

Спочатку Юрченко намагався потрапити на посаду першого заступника Голови Державної служби морського та річкового транспорту України. Що ж коштувало Юрченку така посада? Мережею шириться інформація, що пн Кіндратів розбагатів на 3 біткоїни. Подейкують, що саме стільки коштувала посада директора
Департаменту Юрченку, який також є хорошим другом та соратником Кіндратіва. Здається, що без крипто-хабаря людина без профільної освіти та відповідного досвіду роботи, навряд чи перемогла б у конкурсі та набрати 9,5 балів.

Чи відобразить Кіндратів біткоїни у декларації чи так і буде подавати пусту декларацію? Чи так і буде людиною без київської прописки та на Ланосі?

About Author