Сб. Кві 27th, 2024

Спецкор

Головні новини України

«Спецкор» дослідив, як кияни та гості столиці відзначали день міста та день дітей

У День міста у всіх десяти районах Києва відбулися цикли заходів у різних форматах. Близько 20 офлайн-подій в кожному районі, серед яких спортивні свята, районні фестивалі, концертні та розважальні програми в парках і будинках культури.

Загалом пройшло понад 160 заходів. Проте, не обійшлось і без «новинок», адже святкування адаптували до чинних карантинних вимог. А основними локаціями стали Арка дружби народів та Співоче поле.

Крім цього, ще з вихідних кияни та гості столиці почали святкувати день дітей. Цього річ, активісти вирішили привітати дітей кримських татар, переселенців та діток загиблих воїнів –добровольців.

Зокрема, з ініціативи ГО Хайтарма-Крим, ГС “МИ УКРАЇНЦІ”, Благодійний Фонд “Хайтарма” та Крафтова Кухня Місіратових діти отримали солодощі та різні смаколики. ми зробили це свято солодшим ,для діток кримських татар переселенців з Криму та діток загиблих воїнів –добровольців.

А ГО «Перший спалах» провели ряд цікавих конкурсів для дітей в Деснянському районі столиці. Крім цікавих конкурсів, дітей також розважали аніматори, а маленькі мешканці столиці мали змогу проявити свої творчі здібності в малюнках.

About Author