Ср. Тра 8th, 2024

Спецкор

Головні новини України

Хто “сколотив” статки на схематозі в українських портах?

Є в морській галузі таке організоване злочинне угруповання — екологи. На баластових схемах у портах України вони сколотили статки.

Беззмінно головний там — Лихачов. У різний час цю групу представляли різні люди: Буланович, Шепель, Фотинюк, але зараз її представляє син Сергія Лихачова – Микита.

Микита Лихачов, донедавна був заступником директора департаменту з питань роботи служби капітанів морських портів. Він поставив капітана порту Херсон-Шепетовського, туди ж був перекинутий Денис Олійник. З їхньою допомогою були організовані побори з іноземних судів, а також схеми з документами моряків.
В Одесу десантували екологиню Фурдуй і ще кілька пішаків, незмінний збирач грошей – Михальцов, Чекіна.

У такий спосіб вони підім’яли під себе весь контроль держави порту. Тим самим перетворивши Морську Адміністрацію на механізм зароботку.

Микиту звільнили і зграя екологів розпочала свій саботаж, Фурдуй в Одесі та Шепетівський у Херсоні на повну гальмували роботу дипломно-паспортних відділів.

Кіндер не витримав і здався. Наразі схеми з дипломуванням моряків під патронатом екологів відновилися, а також побори з капітанів іноземних суден.

Хто зупинить цю мафіозну структуру? Чим зайнятий заступник міністра Васьков, чому не діє?

About Author