Сб. Кві 27th, 2024

Спецкор

Головні новини України

3022 разів телефонували жителі Рівненщини на гарячу лінію РОДА

Наразі на гарячу лінію Рівненської ОДА з протидії поширенню коронавірусу надійшло 3022 дзвінки. Гаряча лінія 0 800 500 078 з протидії поширенню коронавірусу запрацювала з 14 березня.

Найбільше дзвінків стосується наявності медичних масок, дезінфікуючих засобів та лікувальних препаратів в аптеках Рівненщини, профілактики COVID-19 та роботи медичних закладів. Також мешканці області цікавляться кількістю ліжкомісць для хворих на коронавірус, просять роз’яснити умови карантину.

Саме завдяки тому, що оператори гарячої лінії працюють в цілодобовому режимі, вдається обробляти велику кількість звернень. Окрім 5-ти працівниць контактного центру, нам допомагають спеціалісти структурних підрозділів ОДА та медики. Окрім запитань, люди звертаються також із пропозиціями щодо надання благодійності. – розповідає Василь Курилас, директор обласного контактного центру Рівненської ОДА.

Оператори приймають дзвінки цілодобово. Кожен мешканець області може отримати всю необхідну інформацію щодо протидії коронавірусу.

Про це повідомляє www.0362.ua.

About Author